Termeni si Conditii

  1. Site-ul www.spectral.ro si marca Spectral Mobila sunt proprietatea SC Spectralcom SRL, RO4445850, J37/716/1993, str. Weinfeld nr. 2 Barlad, jud. Vaslui, cod postal 731140, capital social: 210.000 lei, IBAN: RO04BACX000000036898, UniCredit sucursala Barlad.
  2. Toate preturile afisate pe site sunt in lei si contin TVA 20%.
  3. Toate produsele de pe site, cu exceptia canapelelor, saltelelor, electrocasnicelor, sanitarelor, meselor din sticla, meselor cu picioare din lemn si a scaunelor, sunt produse in fabrica proprie a SC Spectralcom SRL.
  4. Toate imaginile sunt cu caracter informativ, iar eventualele decoratiuni, decoruri sau produse complementare prezente in imagini nu sunt incluse in pretul produselor si nu pot fi comandate separat.
  5. Plata produselor se poate efectua on-line prin card bancar sau prin transfer bancar in contul SC Spectralcom SRL. Produsele se pot livra doar dupa plata acestora integral si nu pot fi achitate in momentul livrarii.
  6. Plata produselor se poate face integral prin cardurile VISA, MasterCard sau Maestro, integral prin transfer bancar de la orice banca de pe teritoriul Romaniei in contul de lei al SC Spectralcom SRL deschis la UniCredit sau in 12 rate fara dobanda prin cardurile de rate aferente bancilor Credit Europe (Card Avantaj), Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank sau BRD Finance.
  7. Livrarea produselor fabricate de SC Spectralcom SRL, a saltelelor si a electrocasnicelor se va face in maxim 30 de zile din momentul platii produselor (integral sau in rate), iar livrarea canapelelor, scaunelor, meselor din sticla sau cu picioare din lemn se va face in maxim 60 de zile din momentul achitarii produselor (integral sau in rate). Pentru termene exacte de livrare va rugam sa folositi formularul de contact din pagina de contact.
  8. Preturile afisate pe site nu reprezinta obligatii contractuale si nu ne asumam raspunderea pentru eventuale greseli de publicare a preturilor. Comanda se considera finala doar dupa confirmarea acesteia de catre noi si informarea clientului despre acest lucru.